2/06/2012

Sajak Wasiat Konglomerat

ku : Taufik Paturohman Lamun apih paeh pang bungkusken ku salambar boeh ladang ngeleketek dina rupa rupa proyek Lamun apih nemahan pa...
Diberdayakan oleh Blogger.